Meer dan 10.000 vrouwen gingen je voor bij het volgen van een programma van SterkHer.

CORE GUIDE

Het programma waarmee jij een sterke en functionele core ontwikkelt!

Het programma dat je leert hoe je je core echt traint!

Core Guide is een online, evidence-based programma dat jou helpt bij het ontwikkelen van een sterke, functionele core EN lichaam. Je core bestaat uit meer dan je rechte buikspieren en core training is niet hetzelfde als het doen van een ‘buikspierkwartiertje’.

Core training betekent je lichaam leren te stabiliseren vanuit je romp wanneer je beweegt. Zo kan je effectief kracht overbrengen tussen je ledematen en ben je dus op je sterkst. Met Core Guide leer je je core trainen door middel van stabilisatie. Daarnaast train je ook de rest van je lijf zodat je je atletisch vermogen echt leert kennen en gebruiken.

CORE GUIDE geeft je toegang tot:

Handleiding

Een uitgebreide handleiding bestaande uit zowel tekst- als videomateriaal, zodat je begrijpt waarom je core trainen verder gaat dan crunches en sit-ups.

Workouts

Meerdere programma's die je zowel volledig thuis als in de gym kunt volgen. Een 6 weken beginner programma voor wanneer je nog nooit aan krachttraining hebt gedaan. Een 16 weken programma voor in de gym. Een 16 weken programma voor thuis.

Video

Alle oefeningen hebben een instructie video en ook vind je uitleg over het belang van een goede ademhaling, core spanning, positie en drukverdeling terug op video. Zie voor een voorbeeld van de educatie kant Core Guide de video aan het begin van deze pagina!

Community

Word lid van onze besloten Facebook groep, waarin je je onder gelijkgestemde vrouwen bevindt. We zijn inmiddels met meer dan 2500 vrouwen die allemaal in hun eigen pre- of postnatale reis zitten!

Groepscoaching

Ontvang feedback op je uitvoering van de oefeningen via de besloten FB groep. Ook heb je hier de mogelijkheid om andere vragen te stellen over krachttraining en bewegen.

Alles op één plek

Het programma komt niet in een PDF-bestand, maar bestaat uit een online omgeving waar je zo vaak naar terug kunt keren als jij wil. Je houdt namelijk ALTIJD toegang tot je programma en kan deze dus herhalen.

START NU!

CORE GUIDE

79
Eenmalig
 • 6-weken Beginner programma
 • 16-weken Gym programma
 • 16-weken Thuis programma
 • Uitgebreide handleiding
 • Groepscoaching
 • ALTIJD toegang

6 weken beginner programma

Indien je nog nooit aan krachttraining hebt gedaan dan start je hiermee. Een programma van 6 weken dat bestaat uit 3 fasen.

16 weken gym programma

Een programma van 16 weken voor in de gym bestaande uit 4 fasen. Elke 4 weken start er een nieuwe fase. De fases bestaan uit 4 trainingen per week die elke week iets van elkaar verschillen in opbouw en oefeningskeuze, zo blijf je optimaal progressie maken.

16 weken thuisprogramma

Een programma van 16 weken voor in thuis bestaande uit 4 fasen. Elke 4 weken start er een nieuwe fase. De fases bestaan uit 3 trainingen per week die elke week iets van elkaar verschillen in opbouw en oefeningskeuze, zo blijf je optimaal progressie maken.

Support

Groepscoaching via een besloten FB-groep en contact met andere vrouwen die het programma volgen. We zijn inmiddels met meer dan 2500 leden! Twijfel je over je uitvoering bij een oefening? Ik en mijn collega voorzien je van persoonlijke feedback en helpen je bij een eventuele vervangende oefening!

Lees hier wat anderen te zeggen hebben over de SterkHer programma's!

Veelgestelde Vragen

Vind hier antwoord op je vraag!

Het enige wat je nodig hebt is een set van twee verstelbare dumbbells, een lange weerstandsband van een lichte weerstand (15kg) en een set mini-bands of 1 mini-band.

 • Een lange weerstandsband van een lichte weerstand. KLIK HIER.
 • Een set van twee verstelbare dumbbells. KLIK HIER.
 • Een mini-band van een medium en/of zware weerstand. Kortingscode: Sterkher. KLIK HIER. 
 • Een fitnessball met een diameter van 65 cm. KLIK HIER

Werkt een link niet meer? Kijk dan zelf op de website of je het product kan vinden of vraag het aan het desbetreffende bedrijf waar je je fitness materiaal wil kopen.

LET OP! Is iets uitverkocht op de website? Je kan ook 2 lichte dumbbells van ieder 5kg en 1 of 2 zwaarder van 10-12kg kopen. Een mini-band is geen must: je kan ook een knoop in je lange elastiek leggen.

Ook op andere websites vind je deze artikelen: fitness-seller.nl helisports.nl nl.gymshark.nl en ook de Action verkoopt bovenstaande artikelen.

Het programma duurt 16 weken, dit geldt voor zowel het GYM als het THUIS programma.

Optioneel heb je de mogelijkheid om een 6 weken beginner programma te volgen indien je nooit eerder aan krachttraining hebt gedaan. Dit programma zit bij de prijs in.

Nee, wanneer je zwanger bent dan kies je voor SterkHer Zwanger. Dit programma is speciaal gericht op de fysieke ontwikkelingen die je zwangere lijf doormaakt. Ik raad je ten zeerste af om dan met Core Guide te starten!

Na je bevalling start je eerst met Postnataal Fit. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor een veilig en effectief postpartum herstel. Ook wanneer je langer dan 6 maanden geleden bent bevallen start je eerst met Postnataal Fit. De oefeningen uit Core Guide zijn advanced en wanneer je geen gericht herstelplan hebt gevolgd na je bevalling dan kan je klachten ontwikkelen. Dit kan ook nog maanden/jaren na een bevalling gebeuren. Start dus eerst met Postnataal Fit en daarna pas met Core Guide!

Core Guide is een online  programma dat je zelfstandig uitvoert. Het bevat geen personal training en/of online coaching. Wel bevat het programma groepscoaching via een besloten Facebook groep. Daar kan je filmpjes uploaden van je techniek en vragen stellen over de trainingen.

Core Guide is onderdeel van Sterkher Personal Training en staat volledig los van Vondelgym.

Een lidmaatschap bij Vondelgym zit dus niet bij de prijs inbegrepen

Het programma is digitaal. Na aanschaf log je in via de website en kom je terecht in de Member Area.

Vanuit daar kan je alle workouts volgen en bestanden downloaden. Ook op je tablet of smartphone! En: je houdt levenslang toegang tot het programma!

START NU!

CORE GUIDE

79
Eenmalig
 • 6-weken Beginner programma
 • 16-weken Gym programma
 • 16-weken Thuis programma
 • Uitgebreide handleiding
 • Groepscoaching
 • ALTIJD toegang

Zin om aan de slag te gaan met Core Guide?

Na aanschaf van het programma kan je direct inloggen via MIJN ACCOUNT. Daar word je doorgestuurd naar de MEMBER AREA en vanaf daar start je meteen met je programma. Je toegang verloopt NIET dus je kan ook op een later moment het programma starten en zo vaak terugkeren als je wil. 

Heb je toch nog een vraag? Klik op onderstaande knop om doorgelinkt te worden naar het contact formulier.