Meer dan 10.000 vrouwen gingen je voor bij het volgen van een programma van SterkHer.

Meer dan 5000 vrouwen gingen je voor bij het volgen van een online trainingsprogramma van SterkHer!

SterkHer

DE methode om sterk en fit te blijven tijdens en na je zwangerschap

Zelfstandig sterk en fit blijven tijdens en na je zwangerschap?

ONLINE PROGRAMMA'S


Blijf sterk en fit tijdens je zwangerschap, werk postpartum aan het herstel van je core en bekkenbodem en leer meer over jouw lichaam in deze periode van je leven met behulp van de online programma's van SterkHer.

Duizenden vrouwen gingen je voor!

Voel je sterk & fit tijdens en na je zwangerschap!

SterkHer is krachttraining tijdens en na je zwangerschap. De methode is evidence-based, veilig en effectief.

 

Of je nu thuis of in de gym traint. De programma’s helpen jou bij het voorkomen of verbeteren van bekkenklachten, urineverlies, diastase of verzakkingsklachten. SterkHer Zwanger houdt je je hele zwangerschap sterk en bereid je voor op de belangrijkste gebeurtenis in je leven – je bevalling. Postnataal Fit helpt je daarna bij het postpartum herstel van jouw core en bekkenbodem.

STERKHER IS JOUW #1 ZWANGERSCHAPS & POSTPARTUM FITNESS METHODE

Over Romana Serno

Romana is de drijvende kracht achter sterkher.

Romana haar grootste passie is pre- & postnatale vrouwen leren hoe ze op een veilige manier sterk en fit kunnen blijven tijdens de zwangerschap en tijdens het herstel na de bevalling. 

Met haar programma’s Postnataal Fit en SterkHer Zwanger heeft zij inmiddels ruim 6000 vrouwen hierbij mogen helpen! Ze heeft al tien jaar ervaring als personal trainer en is sinds 2016 werkzaam als personal trainer bij Vondelgym. Daar heeft zij het Strongher programma ontwikkeld: krachttraining in een kleine groepssetting gegeven voor en door vrouwen.