Meer dan 10.000 vrouwen gingen je voor bij het volgen van een programma van SterkHer.

HOME TRAINING PLAN

DRIE WEKEN GEEN SPORTSCHOOL?!

Dit betekent niet drie weken geen beweging! Thuis is er super veel mogelijk, of je nu wel of geen materiaal hebt. Daarom heb ik dit drie weken programma ontwikkeld.

Wat gaan we doen?

Vanaf  16 maart t/m zondag 5 april zet ik 6 workouts en 6 mobility challenges per week online. Dat is dus 18 keer bewegen in totaal!

De workouts wisselen zich als volgt af:

Op maandag, woensdag en vrijdag staat er een workout online waar je GEEN materiaal (op een mini-band na) voor nodig hebt.

Op dinsdag, donderdag en zaterdag staat er een workout online waar je een elastiek en 1 of 2 dumbbells voor nodig hebt.

MOBILITY CHALLENGE

Maandag t/m zaterdag komt er elke dag een MOBILITY CHALLENGE online te staan. Deze lopen uiteen: van voet en enkel oefeningen, tot een chille bovenrug flow, zodat we geen pijnlijke nekjes ontwikkelen van die drie weken bankhangen (en verveelde kinderen vermaken).

Ook ga ik je voorzien van korte stukjes tekst met weetjes over krachttraining en het vrouwelijk lichaam in de zwangere en postpartum fase.

VERVANGENDE OEFENINGEN

In de workouts staan vervangende oefeningen voor tijdens de zwangerschap. Ik heb met de core oefeningen GEEN rekening gehouden met eventuele diastase klachten. Probeer de oefeningen en check de middenlijn van je buik goed: zie je een tunneltje ontstaan? Dan doe je de core oefening voor zwangeren.

Volg je Sterkher Zwanger of Postnataal Fit al thuis? Hou je dan aan die workouts en voeg 1 of 2 keer per week de workouts zonder materiaal toe aan je week. 

Zodra je het programma aanschaft kan je bij de content via de MEMBER AREA.  Het programma kost je eenmalig 35 euro en je houdt ALTIJD toegang tot de content. LET OP HET PROGRAMMA ZIT GRATIS BIJ POSTNATAAL FIT EN STERKHER ZWANGER. Super fijn, want zo kan je de workouts ook op vakantie gebruiken.

KLIK HIER om het programma aan te schaffen

Ik ben Romana, van SterkHer

SterkHer ben ik gestart in 2014 en sinds die tijd hebben meer dan 10.000 vrouwen een online programma gevolgd tijdens de zwangerschap of postpartum. Het is mijn doel om zoveel mogelijk betrouwbare en relevante informatie te delen over sporten tijdens en na de zwangerschap.

Let's connect:

Meer berichten

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.