Meer dan 10.000 vrouwen gingen je voor bij het volgen van een programma van SterkHer.

PERSONAL TRAINING

De moeilijkste persoon om te trainen is jezelf

Of je nu zwanger bent, al bent bevallen of een zwangerschapswens hebt: het kan verwarrend zijn om zelf te bepalen wat nu de beste aanpak is voor jou op het gebied van sport en bewegen.

 

Bij Sterkher Personal Training nemen wij deze verwarring voor je weg door te kijken naar wat jouw lichaam nodig heeft om zo fit en sterk mogelijk te zijn voor, tijdens of na je zwangerschap.

 

Heb je een diastase of bekkenbodemklachten na of tijdens je zwangerschap? Ook dan kunnen wij je begeleiden bij het doen van bewegingen die veilig zijn voor jouw lichaam en die je helpen bij het verbeteren van klachten.

 

Daarbij is Sterkher Personal Training lid van Diastase Netwerk Nederland en werken wij intensief samen met bekkenfysiotherapeuten en oefentherapeuten in de omgeving van Amsterdam. Zo weten wij zeker dat we je altijd van de juiste zorg kunnen voorzien.

Wat kan ik verwachten van SterkHer?

We beginnen voordat er een plan wordt opgesteld altijd met een vrijblijvende intake.

Tijdens deze intake bespreken we jouw doelstellingen, je huidige situatie, trainingsverleden en eventuele blessures of andere (zwangerschapsgerelateerde) lichamelijke klachten.

Gedurende de intake nemen we ook de tijd om even de gym in te duiken. Daar doen we een aantal fysieke testen die jouw kwaliteit van bewegen beoordelen. Aan de hand van ons gesprek en de resultaten van de fysieke testen stellen we een plan voor je op. Dit plan heeft altijd een lange termijnvisie voor ogen en jouw gezondheid en veiligheid tijdens het sporten staan daarbij voorop.

  • Een vrijblijvende intake
  • Een geïndividualiseerd trainingsprogramma dat elke 5 weken wordt geupdate gedurende de periode dat je bij Sterkher Personal Training traint
  • Toegang tot je programma via online platform True Coach gedurende de periode dat je bij Sterkher Personal Training traint
  • Een handleiding over sporten en bewegen tijdens en na je zwangerschap

Wat verwachten wij van jou?

Wij helpen je graag bij het bereiken van je doel. Of dat nu is dat je je fit wil voelen tijdens je zwangerschap of wil werken aan het genezen van je diastase. Wij zijn er voor jou.

 

Maar dan verwachten we wel dat jij aan de volgende criteria wil voldoen, zodat we je echt kunnen helpen bij het bereiken van jouw doel.

Show up!

Wat we ons niet altijd realiseren is dat simpelweg een personal trainer inhuren niet genoeg is om je doel te kunnen bereiken. Jij moet het doen. Elke dag weer. Commit je elke dag aan je doel en je bent er al voor 80%.

Work hard

Dit betekent niet dat je elke keer zo hard moet gaan in de gym dat je kotsend weer naar buiten loopt. Alsjeblieft niet! Wel betekent het dat je elk moment dat je aan je training besteed, dit doet met alle mentale energie die je tot je beschikking hebt. Via deze weg kan je je kwaliteit van bewegen verbeteren en je doelen behalen.

Be coachable

Neem de weg waarbij je je soms niet helemaal comfortabel voelt, maar wel het meeste leert, zodat je jezelf blijft ontwikkelen. Hoe meer jij open staat voor ons coachingsproces, hoe beter wij jou kunnen helpen bij het bereiken van je doel.

Wat kost personal training bij SterkHer?

Sterkher Personal Training werkt in trajecten van minimaal 5 weken. Dit betekent dat je gedurende 5 weken 1 keer per week, of vaker, onder begeleiding een training doet van 60 minuten. Alle trainingen vinden plaats in de gym.

Tarieven 2023

  • 5-rittenkaart: 500 euro*
  • 10-rittenkaart: 900 euro*
  • Eenmalige personal training: 115 euro**

* Deze bedragen zijn inclusief 9% BTW en exlusief lidmaatschap bij Vondelgym. Het afsluiten van een lidmaatschap is verplicht. Kijk op de website van Vondelgym voor de exacte tarieven.

 

** Dit is exclusief een persoonlijk programma. Bij een eenmalige sessie komen er nog kosten voor een dagpas van Vondelgym bij.

Wat is de locatie van SterkHer?

Alle personal training sessies duren 60 minuten en vinden plaats bij Vondelgym locatie Zuid aan de Eduard van Beinumstraat 110 in Amsterdam OF Vondelgym locatie OOST.

Let op! Sterkher geeft GEEN buitentrainingen en ook komt Sterkher NIET aan huis. 

Wil je liever niet naar de sportschool toekomen? Kijk dan eens bij de mogelijkheden voor online coaching.

Team

Romana Serno is de drijvende kracht achter SterkHer. Ze is pre- & postnataal fitness expert en helpt vrouwen in deze periode van hun leven bij het voelen van vertrouwen en kracht in hun lijf tijdens de zwangerschap, postpartum en daarna.

Romana is werkzaam als personal trainer sinds 2012 en ontdekte dat er te weinig wetenschappelijk onderbouwde informatie over krachttraining beschikbaar was voor zwangere en postpartum vrouwen.

Vrouwen kunnen bij haar terecht met uiteenlopende vragen over diastase, bekkenpijn, verzakkingen en andere lichamelijke klachten. 

Gioia de Bruijn is personal trainer en ervaringsdeskundige op het gebied van pre-en-post-nataal trainen.

6 weken na de geboorte van haar eerste kind, kreeg Gioia groenlicht van haar verloskundige om weer te gaan sporten. De vraag of ze gewoon alles weer kon gaan doen werd beantwoord met “Ja hoor, geen probleem”. Maar dat bleek niet het geval, haar lichaam was absoluut niet klaar om alles weer te gaan doen. Er was een lange weg te gaan voordat ze weer alles kon doen, en omdat ze zich zo in de steek gelaten voelde door haar lichaam en haar verloskundige, werd ze vast beraden om het postpartum herstel van andere vrouwen een stuk verantwoordelijker te laten lopen dan die van zichzelf. 
 
Ze schoolde zich om tot personal trainer, stalkte Romana van Sterkher om de Strongher les te kunnen geven bij vondelgym, en deed haar cursus tot pre-en postnataal trainer. Inmiddels heeft ze twee kinderen en zowel zichzelf als talloze vrouwen tijdens hun zwangerschap en postpartum periode begeleid om sterk en functioneel de grootste uitdaging van hun leven aan te gaan. 
 
In haar vrije tijd surft en kookt ze graag, en als ze niet in het water, de keuken of de gym bezig is, sprint ze graag de hele dag achter haar kinderen aan

Coco Sabajo is een personal trainer en ervaringsdeskundige op het gebied van pre-en-post-nataal trainen.

Tijdens haar eerste zwangerschap in 2014 begon zij met kracht training, omdat sporten als kickboksen en hardlopen niet worden aangemoedigd. Vanaf dat moment is Coco zich gaan verdiepen in de balans tussen kracht training en zwangerschap. Coco wist dat zij beweging nodig had om zich fit en sterk te voelen tijdens het dragen van haar kinderen, maar vond weinig beschikbare en duidelijke informatie. Via de Vondelgym leerde zij Romana kennen en begon ze aan de Strongher lessen. Ze ontdekte de meerwaarde van krachttraining dankzij Romana’s kennis en expertise.

 
Al lerend heeft Coco alle drie haar zwangerschappen tot de negende maand door getraind. Organischer-wijs heeft Coco zich ontwikkeld tot personal trainer door de MILO-education af te ronden met een specialisatie in pre-en-post nataal fitness. Dit zodat zij andere moeders kan helpen het lichaam voor, tijdens en na het dragen te leren begrijpen en sterker te maken.

Aanmelden

Wij streven ernaar om binnen 3 werkdagen bij je terug te komen met een reactie.