PERSONAL TRAINING

De moeilijkste persoon om te trainen is jezelf

Of je nu zwanger bent, al bent bevallen of een zwangerschapswens hebt: het kan verwarrend zijn om zelf te bepalen wat nu de beste aanpak is voor jou op het gebied van sport en bewegen.

 

Bij Sterkher Personal Training nemen wij deze verwarring voor je weg door te kijken naar wat jouw lichaam nodig heeft om zo fit en sterk mogelijk te zijn voor, tijdens of na je zwangerschap.

 

Heb je een diastase of bekkenbodemklachten na of tijdens je zwangerschap? Ook dan kunnen wij je begeleiden bij het doen van bewegingen die veilig zijn voor jouw lichaam en die je helpen bij het verbeteren van klachten.

 

Daarbij is Sterkher Personal Training lid van Diastase Netwerk Nederland en werken wij intensief samen met bekkenfysiotherapeuten en oefentherapeuten in de omgeving van Amsterdam. Zo weten wij zeker dat we je altijd van de juiste zorg kunnen voorzien.

Wat kan ik verwachten van SterkHer?

We beginnen voordat er een plan wordt opgesteld altijd met een vrijblijvende intake.

 

Tijdens deze intake bespreken we jouw doelstellingen, je huidige situatie, trainingsverleden en eventuele blessures of andere (zwangerschapsgerelateerde) lichamelijke klachten.

 

Gedurende de intake nemen we ook de tijd om even de gym in te duiken. Daar doen we een aantal fysieke testen die jouw kwaliteit van bewegen beoordelen. Aan de hand van ons gesprek en de resultaten van de fysieke testen stellen we een plan voor je op. Dit plan heeft altijd een lange termijnvisie voor ogen en jouw gezondheid en veiligheid tijdens het sporten staan daarbij voorop.

 

 • Een vrijblijvende intake
 •  
 • Een geïndividualiseerd trainingsprogramma dat elke 5 weken wordt geupdate gedurende de periode dat je bij Sterkher Personal Training traint
 •  
 • Toegang tot je programma via online platform True Coach gedurende de periode dat je bij Sterkher Personal Training traint
 •  
 • Een handleiding over sporten en bewegen tijdens en na je zwangerschap

Wat verwachten wij van jou?

Wij helpen je graag bij het bereiken van je doel. Of dat nu is dat je je fit wil voelen tijdens je zwangerschap of wil werken aan het genezen van je diastase. Wij zijn er voor jou.

 

Maar dan verwachten we wel dat jij aan de volgende criteria wil voldoen, zodat we je echt kunnen helpen bij het bereiken van jouw doel.

Show up!

Wat we ons niet altijd realiseren is dat simpelweg een personal trainer inhuren niet genoeg is om je doel te kunnen bereiken. Jij moet het doen. Elke dag weer. Commit je elke dag aan je doel en je bent er al voor 80%.

Work hard

Dit betekent niet dat je elke keer zo hard moet gaan in de gym dat je kotsend weer naar buiten loopt. Alsjeblieft niet! Wel betekent het dat je elk moment dat je aan je training besteed, dit doet met alle mentale energie die je tot je beschikking hebt. Via deze weg kan je je kwaliteit van bewegen verbeteren en je doelen behalen.

Be coachable

Neem de weg waarbij je je soms niet helemaal comfortabel voelt, maar wel het meeste leert, zodat je jezelf blijft ontwikkelen. Hoe meer jij open staat voor ons coachingsproces, hoe beter wij jou kunnen helpen bij het bereiken van je doel.

Wat kost personal training bij SterkHer?

Sterkher Personal Training werkt in trajecten van minimaal 5 weken. Dit betekent dat je gedurende 5 weken 1 keer per week, of vaker, onder begeleiding een training doet van 60 minuten. Alle trainingen vinden plaats in de gym.

 

 

Tarieven 2021

 • 5-rittenkaart: 450 euro*
 • 10-rittenkaart: 800 euro*
 • Eenmalige personal training: 94 euro**
 •  

* Deze bedragen zijn inclusief 9% BTW en exlusief lidmaatschap bij Vondelgym. Het afsluiten van een lidmaatschap is verplicht. Kijk op de website van Vondelgym voor de exacte tarieven.

 

** Dit is exclusief een persoonlijk programma.

Wat is de locatie van SterkHer?

Alle personal training sessies duren 60 minuten en vinden plaats bij Vondelgym locatie Oost aan de Wibautstraat 131-C in Amsterdam oost.

 

Let op! Ik geef GEEN buitentrainingen en ook kom ik NIET aan huis. 


Wil je liever niet naar de sportschool toekomen? Kijk dan eens bij mijn mogelijkheden voor online coaching.

LET OP! Zolang de sportscholen vanwege de Covid-maatregelen gesloten zijn is personal training niet mogelijk. Je kan nog steeds het aanmeld formulier invullen voor een afspraak op een later moment.

Aanmelden

Wij streven ernaar om binnen 3 werkdagen bij je terug te komen met een reactie.