0

POSTNATAAL FIT LIVE

DOE MEE!

Een LIVE IN-PERSON WORKSHOP voor postpartum vrouwen die net, of al langer terug, bevallen zijn en willen leren hoe je effectief hersteld na je zwangerschap.

WORKSHOP

Gedurende 4 uur, in een kleine groep, gaan we aan de slag met de theorie en de praktijk. Volg een presentatie, doe oefeningen in de gym en krijg alle ruimte om je vragen te stellen tijdens een Q&A.

DIT GAAN WE DOEN

Begrijp waarom een effectief herstel postpartum zo belangrijk is voor de bekkenbodem, core, de rest van je lijf en het voorkomen van klachten op de lange termijn.

Praktisch aan de slag met oefeningen, zoals de SQUAT, HIP THRUST en DEADLIFT. Ook gaan we aan de slag met verschillende CORE oefeningen.

Leer wat een DIASTASE nu echt is. Leer hoe je bij jezelf een diastase check doet. Leer waarom het belangrijk is om een diastase zowel statisch als dynamisch te testen.

Stel jouw specifieke vragen over jouw lijf, jouw herstel en jouw uitvoering van oefeningen. Leer je eigen lichaam beter kennen en leer wat jij nodig hebt voor een effectief herstel.

Optioneel: na afloop van de workshop nog even met zijn allen een koffie drinken en nabespreken.

IK WIL MEEDOEN!

POSTNATAAL FIT LIVE
LOCATIE: VONDELGYM ZUID

98

WAT? WORKSHOP

WAAR? VONDELGYM ZUID

WANNEER? 1 FEBRUARI 2020

TIJD? 12:00 – 16:00

**SLECHTS 16 PLEKKEN BESCHIKBAAR**

TOT SNEL!

Het online programma Postnataal Fit hoef je niet aan te schaffen om deel te kunnen nemen aan dit live event. Heb je toch nog vragen of meer informatie nodig? Stuur mij dan een mail via sterkherpt@gmail.com

Ik heb er zin in en zie jou hopelijk op zaterdag 1 februari tijdens POSTNATAAL FIT LIVE!