Postnataal Fit

Het programma dat jou helpt bij het veilig en effectief herstellen van je core en bekkenbodem na de zwangerschap.

Alles wat je nodig hebt voor een veilig herstel op één plek.

Postnataal Fit is een online, evidence-based programma dat jou helpt bij het rehabiliteren van jouw lichaam na de zwangerschap. Je core, bekkenbodem en de rest van je lijf krijgen een hoop te verduren tijdens een zwangerschap.

 

Herstel gaat verder dan 6 weken wachten tot je ‘alles’ weer mag doen.

 

Postpartum herstel vraagt om een gericht programma met de focus op het terugwinnen van je connectie met je core en bekkenbodem, ademhaling en het ontwikkelen van een sterk lichaam. Postnataal Fit is dat gerichte programma.

Sterk en fit zijn na je zwangerschap gaat om in je kracht staan, met een sterke basis vanuit je core en bekkenbodem, zodat je vanaf daar de vrijheid hebt om te bewegen zoals jij wil.

Postnataal Fit bestaat daarom uit twee onderdelen: een 8 weken herstelprogramma voor je bekkenbodem + core en een programma voor in de gym of thuis. Het gymprogramma duurt 16 weken en bestaat uit 2 fullbody trainingen per 4 weken. Het thuisprogramma duurt 12 weken en bestaat uit 2 fullbody traingen per 4 weken.

Postnataal Fit bestaat uit

Handleiding

Een uitgebreide handleiding bestaande uit zowel tekst- als videomateriaal, zodat je begrijpt waarom gericht herstellen postpartum zo belangrijk is voor de gezondheid van je core en bekkenbodem op de lange termijn.

Workouts

Meerdere programma's die je zowel volledig thuis als in de gym kunt volgen. Een 8 weken herstelprogramma voor je bekkenbodem + core, een 12 weken workout programma voor thuis en een 16 weken workout programma voor in de gym. Jij kiest de optie die het beste bij jouw situatie past.

Video

Alle oefeningen hebben een instructie video en ook vind je uitleg over het belang van een goede ademhaling, core spanning, diastase en postuur terug op video. Zie voor een voorbeeld de video aan het begin van deze pagina!

Community

Word lid van onze besloten Facebook groep, waarin je je onder gelijkgestemde vrouwen bevindt. We zijn inmiddels met meer dan 1000 vrouwen die allemaal in hun eigen pre- of postnatale reis zitten!

Groepscoaching

Ontvang feedback op je uitvoering van de oefeningen via de besloten FB groep. Ook heb je hier de mogelijkheid om andere vragen te stellen over sporten en herstel na je zwangerschap.

Alles op één plek

Het programma komt niet in een PDF-bestand, maar bestaat uit een online omgeving waar je zo vaak naar terug kunt keren als jij wil. Je houdt namelijk ALTIJD toegang tot je programma en kan deze dus na een eventuele volgende zwangerschap herhalen.

Kies hier de optie die bij jou past!

Postnataal Fit

Optie A
89
Eenmalig
 • Bekkenbodem programma
 • Gym programma
 • Thuis programma
 • Uitgebreide handleiding
 • Bonus materiaal
 • Groepscoaching

Postnataal Fit

Optie B
69
Eenmalig
 • Bekkenbodem programma
 • Thuis programma
 • Uitgebreide handleiding
 • Bonus materiaal
 • Groepscoaching
 • GEEN Gym programma

Een 8 weken herstelplan voor je bekkenbodem + core

De oefeningen zijn veilig voor wanneer je een vaginale bevalling of keizersnede hebt gehad.

Een thuis of gym programma

Je bepaalt zelf of je 2, 3 of 4 keer per week zelfstandig het programma in de sportschool of thuis uitvoert. Bij elke oefening zit een instructievideo en staan handige cues.

Een uitgebreide handleiding

Zodat je begrijpt waarom we bepaalde keuzes maken tijdens ons postpartum herstel en leert wat een diastase of verzakking is en hoe je hiermee om kunt gaan tijdens het sporten en je dagelijks leven.

Support

Groepscoaching via een besloten FB-groep en contact met andere moeders die het programma volgen. Twijfel je over je uitvoering bij een oefening? I got you!

Lees hier wat anderen te zeggen hebben over Postnataal Fit!

Veelgestelde Vragen

Vind hier antwoord op je vraag!

Het enige wat je nodig hebt is een set van twee verstelbare dumbbells, een lange weerstandsband van een lichte weerstand (15kg) en een set mini-bands of 1 mini-band.

 • Een lange weerstandsband van een lichte weerstand. KLIK HIER.
 • Een set van twee verstelbare dumbbells. KLIK HIER.
 • Een mini-band van een medium tot zware weerstand. Kortingscode: Sterkher. KLIK HIER. 

LET OP! Is iets uitverkocht op de website? Je kan ook 2 lichte dumbbells van ieder 5kg en 1 of 2 zwaarder van 10-12kg kopen. Een mini-band is geen must: je kan ook een knoop in je lange elastiek leggen.

Ook op andere websites vind je deze artikelen: fitness-seller.nl helisports.nl nl.gymshark.nl en ook de Action verkoopt bovenstaande artikelen.

Het programma bestaat uit twee onderdelen: Core Resore en Core Connection.

Core Restore is het bekkenbodem herstelprogramma en duurt 8 weken.

Core Connection duurt in de GYM 16 weken en THUIS 12 weken.

Je kan direct na je bevalling met het programma beginnen. Dit is afhankelijk van of je een keizersnede hebt gehad en of je je goed genoeg voelt om weer voorzichtig met bewegen te beginnen.

Met behulp van de tips uit de handleiding en de oefeningen van het thuisprogramma leer je hoe je met de juiste strategie klachten als een diastase, incontinentie en een verzakking kan voorkomen en/of verhelpen.

De oefeningen in de gym helpen je vervolgens om de juiste spieren te versterken die jou pijnvrij en veilig helpen bewegen.

Overleg altijd met een medisch professional voor je start met een online trainingsprogramma.

Postnataal Fit is een online downloadbaar programma dat je zelfstandig uitvoert. Het bevat geen personal training en/of online coaching.

Indien je al die tijd niets specifieks voor het herstel van je postpartum lijf hebt gedaan: ABSOLUUT!

Ook jij kan van die hardnekkige diastase, lage rugpijn, of andere postnatale problemen waar je tegenaan loopt afkomen. Het is nooit te laat om je bekkenbodem spieren + core te versterken en te herstellen.

Postnataal Fit is onderdeel van Sterkher Personal Training en staat volledig los van Vondelgym.

Een lidmaatschap bij Vondelgym zit dus niet bij de prijs inbegrepen

Het programma is digitaal. Na aanschaf log je in via de website en kom je terecht in de Member Area.

Vanuit daar kan je alle workouts volgen en bestanden downloaden. Ook op je tablet of smartphone! En: je houdt levenslang toegang tot het programma!

Optie A kost eenmalig 89 euro.

Optie B kost eenmalig 69 euro.

Optie A bevat het thuis EN gymprogramma.

Optie B bevat het thuisprogramma.

Beide opties bevatten het bekkenbodem + core herstelprogramma.

START NU!

Postnataal Fit

Optie A
89
Eenmalig
 • Bekkenbodem programma
 • Gym programma
 • Thuis programma
 • Uitgebreide handleiding
 • Bonus materiaal
 • Groepscoaching

Postnataal Fit

Optie B
69
Eenmalig
 • Bekkenbodem programma
 • Thuis programma
 • Uitgebreide handleiding
 • Bonus materiaal
 • Groepscoaching
 • GEEN Gym programma

Zin om aan de slag te gaan met Postnataal Fit?

Na aanschaf van het programma kan je direct inloggen via MIJN ACCOUNT. Daar word je doorgestuurd naar de MEMBER AREA en vanaf daar start je meteen met je programma. Je toegang verloopt NIET dus je kan ook op een later moment het programma starten en zo vaak terugkeren als je wil. 

Heb je toch nog een vraag? Klik op onderstaande knop om doorgelinkt te worden naar het contact formulier.