Meer dan 10.000 vrouwen gingen je voor bij het volgen van een programma van SterkHer.

Bedankt voor het kopen van mijn boek!

SterkHer is krachttraining tijdens en na je zwangerschap. De methode is evidence-based, veilig en effectief.


Of je nu thuis of in de gym traint. De programma’s helpen jou bij het voorkomen of verbeteren van bekkenklachten, urineverlies, diastase of verzakkingsklachten. SterkHer Zwanger houdt je je hele zwangerschap sterk en bereid je voor op de belangrijkste gebeurtenis in je leven – je bevalling. Postnataal Fit helpt je daarna bij het postpartum herstel van jouw core en bekkenbodem. Het boek Sterker Zwanger is jouw guide tijdens en na je zwangerschap en ik hoop dat ik een heleboel vragen voor je heb kunnen beantwoorden.

INSTRUCTIEVIDEOS OEFENINGEN

Hier vind je de filmpjes terug van de drie ademhalingsoefeningen uit het boek. Deze oefeningen kan je dagelijks doen. Zowel tijdens als na je zwangerschap. Na je zwangerschap mag dat zelfs al vanaf de eerste week postpartum! Succes!

ONLINE PROGRAMMA'S

Wil je graag aan de slag met oefeningen die jou je hele zwangerschap sterk houden? Of ben je op zoek naar oefeningen die je postpartum kunt doen om de functie van je core en bekkenbodem te herstellen? Dan raad ik je aan om te kijken bij mijn online programma’s: Postnataal Fit & SterkHer Zwanger. De programma’s zijn volledig via je mobiel te volgen en je houdt ALTIJD toegang na aanschaf. 

KORTINGSCODE: STERKPREPOSTNATAAL

Met de code STERKPREPOSTNATAAL krijg je 7,50 euro korting op een online programma naar keuze. De code is eenmalig te gebruiken en een extraatje voor jou, omdat je mijn boek hebt gekocht!